Korv, potatis och den där jävla osten

Tja tja bloggen! Just nu sitter alla i tjejernas rum på hostelet som ligger mitt ute i ingenstans. Idag har vi bara legat vid eller i poolen eftersom man annars svettas ihjäl p.g.a 40°C. Igår besökte vi Lyon, Frankrikes näst största stad. Där körde vi en variant av Burträskbingo,  man skulle besöka olika platser och saker och ta en groupie som bevis att man varit på alla ställen.  Även där fick vi känna på Frankrikes värme.

Tidigare I veckan har vi varit på skattjakt där vi letade bitar till stjärnor som sedan skulle sättas in I EU – flaggan. Varje stjärna står för någonting EU jobbar för ex. Bättre miljö,  mångfald, jämlikhe, etc. Så vi gjorde en workshop för att lära oss stjärnornas betydelse för Europa. Dessutom har vi gjort lära känna övningar och olika energizers.

Maten i veckan har inte varit tipptopp fransoserna har en förkärlek till potatis och korv men det går bra ändå för vi är ju här för att testa nya saker. Varje måltid förutom frukosten består av 4-rätter då ost tydligen räknas som en.

Nu har vi skrivit ett långt inlägg om hur vi har det. Hoppas ni har det kallt och skönt hemma i Sverige.  Nu är det dags att gå på den Spansk Cypriotiska aftonen.

2015-07-16 11.50.19

Vi hörs ?